Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ολυμπιονίκης με την εθνική ομάδα κωφών ποδοσφαίρου υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Κ. Αγοραστού


Πρόκειται για τον 40χρονο Θανάση Ρέντζιο στην ΠΕ Λάρισας – αναλαμβάνει να εκπονήσει το πρόγραμμα της νέας θητείας για τα άτομα με ειδικές δεξιότητες σε συνεργασία με τους συλλόγους τους

Κ. Αγοραστός: «Δέσμευσή μας είναι στην καινούργια θητεία, έχοντας περισσότερες δυνατότητες και το νέο ΕΣΠΑ με σημαντικά κονδύλια από το Κοινωνικό Ταμείο, να πετύχουμε ακόμη περισσότερα ιδίως για τα άτομα με ειδικές δεξιότητες»


Ο 40χρονος Θανάσης Ρέντζιος, ολυμπιονίκης με την εθνική ομάδα κωφών ποδοσφαίρου, πρόεδρος του επιμορφωτικού συλλόγου Κωφών Βαρήκοων Ν. Λάρισας,  δάσκαλος νοηματικής γλώσσας, είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» του εκ νέου υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού.
«Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή όλων μας και ιδιαίτερα η δική μου να υποδεχόμαστε σήμερα στο συνδυασμό μας έναν ολυμπιονίκη της ζωής, έναν άνθρωπο που δίνει καθημερινά ένα τιτάνιο αλλά νικηφόρο αγώνα φροντίζοντας πάνω απ’ όλα να βοηθά τους συνανθρώπους μας», τόνισε ο κ. Κ. Αγοραστός ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα του κ. Θ. Ρέντζιου στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.
«Ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητά του Θανάση Ρέντζιου ακριβώς για να σηματοδοτήσουμε:
-Την αναγνώριση και την ολόθερμη στήριξή μας στον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι συνάνθρωποί μας με ειδικές δεξιότητες.
-Την προτεραιότητα που δίνουμε, πέρα από τις τυπικές αρμοδιότητες της αιρετής περιφέρειας, στην κοινωνική αλληλεγγύη μέσω της ανάπτυξης ενός ολοκληρωμένου πλέγματος δράσεων και παρεμβάσεων για την ανακούφιση και στήριξη των ευαίσθητων ομάδων της κοινωνίας μας.
-Την ακλόνητη πεποίθησή μας ότι τα άτομα με ειδικές δεξιότητες μπορούν να πετύχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στη ζωή τους εφ’ όσον η Πολιτεία, η κοινωνία, η τοπική αυτοδιοίκηση σταθούν στο πλευρό τους με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα, ακόμη και σε περίοδο κρίσης ή μάλλον ιδίως την περίοδο κρίσης», επισήμανε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόσθεσε:
«Τα πρώτα τρία χρόνια της θητείας μας ως αιρετή Περιφέρεια Θεσσαλίας αποδείξαμε ότι λειτουργούμε χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Γνώμονας των ενεργειών μας είναι να ενώνουμε την Θεσσαλία, να είμαστε αποτελεσματικοί και χρήσιμοι για όλους συνολικά και κάθε οικογένεια ξεχωριστά. Δέσμευσή μας είναι στην καινούργια θητεία, έχοντας περισσότερες δυνατότητες και το νέο ΕΣΠΑ με σημαντικά κονδύλια από το Κοινωνικό Ταμείο, να πετύχουμε ακόμη περισσότερα ιδίως για τα άτομα με ειδικές δεξιότητες».
Ο κ. Κ. Αγοραστός ανακοίνωσε ότι ο κ. Θ. Ρέντζιος εκτός από υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Λάρισας, αναλαμβάνει εκ μέρους του συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» να εκπονήσει το πρόγραμμα της νέας θητείας για τα άτομα με ειδικές δεξιότητες σε συνεργασία φυσικά με τους συλλόγους τους και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της Θεσσαλίας. Για το σκοπό αυτό ο κ. Κ. Αγοραστός, ο κ. Θ. Ρέντζιος και άλλα στελέχη της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών» προγραμματίζουν τις επόμενες ημέρες επισκέψεις και συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων ατόμων με ειδικές δεξιότητες.