Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟ (31/8/2010)

ΚΛΙΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

Νίκη του Κ. Αγοραστού στη Θεσσαλία «βλέπει» ο Αντ. Σαμαράς

-Κ. Αγοραστός: «Είναι πρωτόγνωρα μεγάλη η ευθύνη μας. Πρέπει να δώσουμε ελπίδα και διέξοδο στα αδιέξοδα των Θεσσαλών»


Περιφέρεια στην οποία η Νέα Δημοκρατία θέτει με αξιώσεις στόχο τη νίκη, χαρακτήρισε την Θεσσαλία ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε ευρεία σύσκεψη στη Ρηγίλλης, στην οποία συμμετείχε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, αν. καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Κώστας Αγοραστός.
Αντικείμενο της σύσκεψης, στην οποία μετείχαν οι Θεσσαλοί βουλευτές, πρώην βουλευτές και αρμόδια κομματικά στελέχη, ήταν η αποτίμηση του πολιτικού κλίματος στη Θεσσαλία και ο αποτελεσματικότερος συντονισμός των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με στόχο τη νίκη και κυρίως την διαχείριση της επόμενης ημέρας στην περιφέρεια.
«Το μήνυμα που βγαίνει από τη σύσκεψη είναι ότι υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες νίκης. Το κυρίαρχο ζήτημα για μας, όμως, είναι η Θεσσαλία και το μέλλον όλων των Θεσσαλών και ιδίως αυτών που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Εστιάζουμε το ενδιαφέρον μας στην επόμενη ημέρα των εκλογών», υπογράμμισε σε δήλωσή του ο κ. Κώστας Αγοραστός και επισήμανε ότι «οι εκλογές γίνονται σε περιβάλλον ιδιαίτερα αρνητικά φορτισμένο.
Ο κόσμος – τόνισε - αγωνιά, έχει προβλήματα, δεν έχει δουλειά, δεν έχει χρήματα, βλέπει ότι το μέλλον του είναι αβέβαιο, δεν έχει ελπίδα. Ο δείκτης εμπιστοσύνης είναι χαμηλός, παρατηρούνται φαινόμενα απαξίωσης της πολιτικής συνολικά, υπάρχει φόβος και ανασφάλεια για το μέλλον.
Γι’ αυτό είναι πρωτόγνωρα μεγάλη η ευθύνη μας. Πρέπει να δώσουμε ελπίδα και διέξοδο στα αδιέξοδα του κόσμου. Αυτά που φάνταζαν ακατόρθωτα μέχρι σήμερα, να γίνουν κατορθωτά. Οπωσδήποτε, δεν θα είμαστε από εκείνους που θα βαφτίσουν τα συμφέροντα… οράματα», συμπλήρωσε, ενώ ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία θα ακολουθήσει «μείγμα πολιτικής και αυτοδιοικητικής στρατηγικής στις εκλογές».