Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Ο Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΒΟΛ (22/8/2010)

«ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΠΡΟΤΥΠΟ» ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΒΟΛ Ο ΑΝ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κ. Αγοραστό για περιφερειάρχη στηρίζει
ο πρόεδρος της ΕΑΣ Βόλου Νικ. Πρίντζος


Το εργοστάσιο γάλακτος της γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ που ανήκει στην ΕΑΣ Βόλου επισκέφτηκε ο αν. καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο οποίος είχε διεξοδική συζήτηση με τον πρόεδρο κ. Νικήτα Πρίντζο και τους εργαζόμενους στη συνεταιριστική βιομηχανία.
«Η ΕΒΟΛ είναι μια βιομηχανία – πρότυπο που ανοίγει νέους δρόμους για το συνεταιριστικό κίνημα: παράγει ποιοτικά προϊόντα, πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές και έχει κατορθώσει να τα προωθεί στις πλέον ανταγωνιστικές αγορές κερδίζοντας ολοένα και μεγαλύτερα μερίδια αγοράς προς όφελος των παραγωγών, της εθνικής οικονομίας αλλά και των καταναλωτών που απολαμβάνουν υγιεινά προϊόντα υψηλής ποιότητας», επισήμανε ο κ. Κώστας Αγοραστός.
Από την πλευρά του ο κ. Νικήτας Πρίντζος, ένας συνεταιριστής με ιδιαίτερη βαρύτητα στο ελληνικό συνεταιριστικό κίνημα, εξέφρασε την υποστήριξή του στον κ. Κώστα Αγοραστό δηλώνοντας: «στηρίζω την υποψηφιότητά του Κώστα Αγοραστού για την περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς θεωρώ ότι έχει τις γνώσεις, την εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και την Βουλή των Ελλήνων και κυρίως την απαιτούμενη πολιτική βούληση.
Όλοι μας όσοι ασχολούμαστε στον πρωτογενή τομέα γνωρίζουμε τη μεγάλη προσφορά του Κώστα Αγοραστού και τις άοκνες προσπάθειές του στο πλευρό των αγροτών και κτηνοτρόφων. Η μέχρι τώρα διαδρομή του αποτελεί την εγγύηση ότι και από τη νέα του θέση, ως περιφερειάρχης Θεσσαλίας, θα προσφέρει σημαντικά τόσο στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους όσο και το συνεταιριστικό κίνημα διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ισόρροπη ανάπτυξη σ’ όλη την περιφέρεια».