Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Ο Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ (25/8/2010)

ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

«Το Αστυνομικό Μέγαρο; Απόδειξη
ότι όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα για τον τόπο μας»

-«Ο πολίτης αξιώνει – και σωστά – να ζει και να μεγαλώνει τα παιδιά του
 σε μια ασφαλή κοινωνία»


«Το καινούργιο Αστυνομικό Μέγαρο είναι η αδιάψευστη απόδειξη των σημαντικών αποτελεσμάτων που μπορεί να έχει η κοινή και επίμονη προσπάθεια, η συλλογική και συστηματική δουλειά, η ενεργοποίηση του συνόλου της τοπικής κοινωνίας για την επίτευξη συγκεκριμένου στόχου».
Αυτό τόνισε ο αν. καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το κτίριο της αστυνομίας και είχε συναντήσεις με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Περιφέρειας Θεσσαλίας υποστράτηγο Γεώργιο Καμαρινόπουλο και τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας Ταξίαρχο Βασίλειο Χαλάτση. Παράλληλα, επισκέφθηκε τους νέους χώρους και συζήτησε με τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και τους αστυνομικούς.

Ο κ. Κώστας Αγοραστός, ο οποίος ως βουλευτής συνέβαλε στην παραχώρηση του οικοπέδου παρεμβαίνοντας στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου και την πολιτική ηγεσία του τότε υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, τόνισε ότι «οι σύγχρονες εγκαταστάσεις είναι εκ των ων ουκ άνευ προϋπόθεση για πιο αποτελεσματική αστυνομία. Φυσικά, οι αστυνομικοί ως εργαζόμενοι και μάλιστα ως σκληρά εργαζόμενοι δικαιούνται αξιοπρεπών συνθηκών εργασίας, ενώ μια ευνομούμενη Πολιτεία θα πρέπει να αντιμετωπίζει τους κρατούμενους με αξιοπρέπεια και ανθρωπιά», πρόσθεσε.
Στις συζητήσεις που είχε ο κ. Κ. Αγοραστός εξήρε το έργο των αστυνομικών υπηρεσιών στη Θεσσαλία και ειδικότερα στο Ν. Λάρισας επισημαίνοντας ότι «ο πολίτης αξιώνει – και σωστά – να ζει και να μεγαλώνει τα παιδιά του σε μια ασφαλή κοινωνία».