Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ (23/10/2010)

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

«Κάθε ψήφος έχει αξία, κάθε ψήφος έχει δύναμη»

-«Δίνουμε τον αγώνα μας με ήθος και ευπρέπεια – το κλίμα πόλωσης είναι προπέτασμα καπνού για να μην αναδειχθούν τα καυτά προβλήματα της Θεσσαλίας»


Σε αγώνα γειτονιά γειτονιά, σπίτι σπίτι με «θετικό λόγο και επιχειρήματα» προέτρεψε τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους ο αν. καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.
«Δίνουμε τον αγώνα μας με ήθος και ευπρέπεια. Πιστεύουμε ότι κάθε ψήφος έχει αξία, κάθε ψήφος έχει δύναμη. Έχουμε συγκριτικό μας πλεονέκτημα το πρόγραμμά μας για την Θεσσαλία, ένα πρόγραμμα οραματικό και συνάμα ρεαλιστικό. Ακούμε προσεκτικά τον πολίτη, κάθε πολίτη, επισημαίνουμε τα σημαντικά προβλήματα του τόπου μας στις πραγματικές τους διαστάσεις και ταυτόχρονα παρουσιάζουμε τις θέσεις, τις προτάσεις μας», επισήμανε ο κ. Κώστας Αγοραστός συζητώντας με τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους.
Ο κ. Κώστας Αγοραστός προέτρεψε τους υποψηφίους του συνδυασμού του «να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν δέχονται προκλήσεις ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο. Επιχειρούν να δημιουργήσουν κλίμα πόλωσης όσοι δεν έχουν πειστικό λόγο, όσοι δεν έχουν πρόταση και άποψη για την Θεσσαλία, όσοι θέλουν να παραπλανήσουν την κοινωνία για την «κρυφή ατζέντα» τους, μια ατζέντα εξαιρετικά επώδυνη για κάθε Θεσσαλό αφού περιλαμβάνει νέους φόρους και απολύσεις. Χρησιμοποιούν την πόλωση ως προπέτασμα καπνού για να μην αναδειχθούν τα καυτά προβλήματα της Θεσσαλίας. Τους αφήνουμε μόνους τους σ’ αυτόν τον ολισθηρό δρόμο, σ’ αυτήν την ξεπερασμένη πια τακτική που η κοινωνία αποδοκιμάζει και θα αποδοκιμάσει στις εκλογές του Νοεμβρίου», είπε.

Ο κ. Κ. Αγοραστός αναφέρθηκε και στο θέμα της αποχής σημειώνοντας:
«Παρά τη δυσαρέσκεια και την απογοήτευση που είναι απολύτως κατανοητό να υπάρχει σε πολλούς πολίτες, εμείς πιστεύουμε ακράδαντα ότι αξίζει να συμμετέχουμε στις περιφερειακές εκλογές. Η αποχή διευκολύνει μόνο εκείνους που δημιουργούν τα προβλήματα των πολιτών, μόνο εκείνους που «βλέπουν» τις περιφερειακές εκλογές ως νομιμοποιητική βάση για νέα, πιο σκληρά και πιο επώδυνα μέτρα».
Ο κ. Κώστας Αγοραστός εξέφρασε για ακόμη μια φορά την «ακλόνητη» όπως τη χαρακτήρισε πίστη του «στις δυνατότητες της Θεσσαλίας, μα πάνω απ’ όλα στην ψυχή, την αξιοπρέπεια, τη θέληση και τη δύναμη των Θεσσαλών.
Έχουμε – τόνισε με έμφαση - και τη γνώση και την εμπειρία της συμμετοχής μας και με θετικές και δημιουργικές δράσεις στην αυτοδιοίκηση, στους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς σε όλους τους νομούς, στη Λάρισα, τη Μαγνησία, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα .
Μαζί με όλους τους Θεσσαλούς μπορούμε να οικοδομήσουμε μια νέα δημιουργική πλειοψηφία, έχουμε καθήκον να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε. Όλοι μαζί μπορούμε να διασφαλίσουμε το μέλλον όλων των πολιτών, κάθε οικογένειας στη Θεσσαλία. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε», διαβεβαίωσε καταχειροκροτούμενος.