Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ (5/9/2010)

«Ποιο πρόσωπο είναι άφθαρτο 
όταν υπηρετεί φθαρμένες πολιτικές;»

 - «Οι αντοχές μιας κοινωνίας που δοκιμάζεται σκληρά μετρώνται με την ψήφο της στις εκλογές… 
- Οι εξαγγελίες των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ έχουν την ίδια αξία με το περίφημο… «λεφτά υπάρχουν»

                                                
«Ποιο πρόσωπο μπορεί να θεωρηθεί άφθαρτο όταν υπηρετεί φθαρμένες πολιτικές;», απάντησε ο αν. καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σε συζητήσεις που είχε με κατοίκους στο Λιβάδι όταν του ζήτησαν να σχολιάσει τις εξελίξεις της επικαιρότητας.
Ο κ. Κώστας Αγοραστός παρέστη στο μνημόσυνο για τον ήρωα Γιωργάκη Ολύμπιο και στη συνέχεια περπάτησε στο κέντρο του Λιβαδίου και συζήτησε με τους κατοίκους.


«Οι αντοχές μιας κοινωνίας που δοκιμάζεται σκληρά., η καθημερινότητα της αλλάζει δραματικά και αγωνίζεται για την επιβίωση της, μετρώνται με την έκφραση της ψήφου στην κάλπη αρχής γενομένης από τις αυτοδιοικητικές εκλογές», τόνισε και εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι «και στις εκλογές του Νοεμβρίου, όπως και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, οι πολίτες θα στείλουν τα μηνύματά τους.
Οι Θεσσαλοί – υπογράμμισε - θα ψηφίσουν κατά του υποψηφίου ο οποίος υπηρετεί την  πολιτική που απογείωσε την ανεργία σε ιστορικά υψηλά επίπεδα.
Οι Θεσσαλοί θα ψηφίσουν κατά του υποψηφίου ο οποίος υπηρετεί την πολιτική που σταμάτησε τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα της περιφέρειάς μας, όπως ο Αχελώος και ο Ε-65.
Οι Θεσσαλοί θα ψηφίσουν κατά του υποψηφίου ο οποίος υπηρετεί την πολιτική που καταδικάζει την τοπική οικονομία σε ασφυξία και οδηγεί την τοπική αγορά στο λουκέτο.


Οι Θεσσαλοί θα ψηφίσουν κατά του υποψηφίου ο οποίος υπηρετεί την πολιτική που περικόπτει τις συντάξεις των 500 και 600 ευρώ και στερεί από τη νέα γενιά το δικαίωμά της σε μια αξιοπρεπή ζωή».
Ο κ. Κ. Αγοραστός εξέφρασε, πάντως, την άποψη ότι ο υποψήφιος του Μνημονίου στη Θεσσαλία «θα επιχειρήσει να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση από τα υπαρκτά, τα φλέγοντα ζητήματα των Θεσσαλών με βαρύγδουπες εξαγγελίες που έχουν την ίδια αξία με το… «λεφτά υπάρχουν», πρόσθεσε με νόημα.