Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΟΦΑΔΕΣ (4/9/2010)

«Θηλιά το Μνημόνιο για την Θεσσαλία»

-«Για τα καταστροφικά αποτελέσματα της πολιτικής του Μνημονίου υπάρχουν ευθύνες με ονοματεπώνυμο και θα αποδοθούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου»


«Το Μνημόνιο που συμφώνησε η κυβέρνηση με την τρόικα είναι θηλιά για την Θεσσαλία. Το κλίμα τεχνητής ευφορίας ήταν νομοτελειακό να μην κρατήσει πολύ. Πλέον κάθε οικογένεια στη Θεσσαλία βιώνει τη σκληρή πραγματικότητα».
Αυτό τόνισε ο αν. καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα τους Σοφάδες.


Κατά τη συνήθη πρακτική του ο κ. Κ. Αγοραστός μετέβη χωρίς να ενημερώσει στο Κέντρο Υγείας των Σοφάδων προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση όπως πραγματικά είναι. Ο κ. Κ. Αγοραστός συζήτησε με τους γιατρούς αλλά και τους κατοίκους των Σοφάδων που βρισκόταν στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια επισκέφθηκε το κέντρο και την αγορά της πόλης.
Στις συζητήσεις του με τους κατοίκους των Σοφάδων ο κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε για ακόμη μια φορά ότι «ως πρώτος αιρετός περιφερειάρχης με την ψήφο και τη στήριξή σας δεσμεύομαι να είναι διαρκώς κοντά σας, να στέκομαι με αποφασιστικότητα και κατανόηση στο πλευρό κάθε οικογένειας, να δίνω το παρών σε κάθε γωνιά της Θεσσαλίας».


Ο κ. Κ. Αγοραστός έκανε εκτενή αναφορά στο Μνημόνιο επισημαίνοντας: «παρά τα επικοινωνιακά τεχνάσματα, τα αποτελέσματα της πολιτικής του Μνημονίου είναι καταστροφικά για την Θεσσαλία: η ανεργία αυξάνεται σε πρωτόγνωρα επίπεδα, τα λουκέτα στην τοπική αγορά πολλαπλασιάζονται, τα αναπτυξιακά έργα όπως ο Αχελώος και η Ε-65 παγώνουν αφού περικόπτεται το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, όλες οι οικογένειες βλέπουν το εισόδημά τους να μειώνεται σε ανησυχητικά επίπεδα.
Γι’ αυτήν την θλιβερή πραγματικότητα υπάρχουν ευθύνες με ονοματεπώνυμο και οι πολίτες της Θεσσαλίας θα τις αποδώσουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου», υπογράμμισε.