Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Την σύμβαση του έργου «Στηθαία ασφαλείας στο οδικό δίκτυο Π.Ε. Μαγνησίας» προϋπολογισμού 150.000 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας


Κώστας Αγοραστός: «Βελτιώνουμε την οδική ασφάλεια της Π.Ε Μαγνησίας»

Ξεκινά στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η τοποθέτηση στηθαίων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε Μαγνησίας, μετά την υπογραφή της σύμβασης από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό. Συγκεκριμένα πρόκειται για το έργο «Στηθαία ασφαλείας στο οδικό δίκτυο Π.Ε. Μαγνησίας» προϋπολογισμού 150.000,00 ευρώ το οποίο χρηματοδοτείται από πόρους ΚΑΠ, ενώ η μελέτη του έργου συντάχθηκε από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων.
Όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός: «Με τα έργα αυτά βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου όπου υπάρχει ανάγκη. Οι Τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας έχουν καταγράψει και επισημάνει επικίνδυνες θέσεις στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Μαγνησίας, όπου χρίζουν παρέμβασης. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια των μεταφορών, πολιτών και εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου».
Συγκεκριμένα πρόκειται να τοποθετηθούν στηθαία ασφαλείας  & θα επιδιορθωθούν κυρίως στα ακόλουθα οδικά τμήματα :
α) στο Εθνικό & Επαρχιακό οδικό δίκτυο Πηλίου.
β) στο Επαρχιακό οδικό δίκτυο  Κανάλια – Κεραμίδι 
Τα τεύχη δημοπράτησης συντάχθηκαν από την Δ.Τ.Ε Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων και ανάδοχος μετά από διαγωνισμό αναδείχθηκε η εργοληπτική επιχείρηση Σπ. Τσιρνόβας & ΣΙΑ Ε.Ε με ποσό σύμβασης  87.804,88 ευρώ με ΦΠΑ.