Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Αντικαθίσταται η στέγης στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου

Τη σύμβαση υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Κ. Αγοραστός: «Έργο αθλητικής ζωής και προσφοράς στους νέους και όχι μόνο»




Λύση στο πρόβλημα της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου στο Μουζάκι Καρδίτσας δίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης, κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση  του έργου «Αντικατάσταση στέγης κλειστού γυμναστηρίου Μουζακίου», προϋπολογισμού 40.000 ευρώ (με ΦΠΑ). Μετά την παρέμβαση αυτή το γυμναστήριο παραδίδεται σε χρήση στους κατοίκους της περιοχής

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός: «Ένα ακόμη αθλητικό έργο, το κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου, το οποίο έμενε κλειστό όλα αυτά τα χρόνια, γίνεται λειτουργικό και αποκτά ζωή. Είναι ένα έργο αθλητικής ζωής και προσφοράς, που αποτελούσε αίτημα των νέων, αλλά και γενικότερα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Πλέον, αφού ολοκληρώσαμε την τεχνική μελέτη, δημοπρατήσαμε το έργο και προβαίνουμε στην αντικατάσταση της στέγης, η οποία όλο αυτό το διάστημα παρέμενε ημιτελής με αποτέλεσμα να υποστεί φθορές λόγω των καιρικών φαινομένων».

Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους ΚΑΠ της Περιφέρειας Θεσσαλίας /Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και περιλαμβάνει όλες τις εργασίες μετά των απαιτούμενων υλικών και μελετών που απαιτούνται για την αντικατάσταση-ενίσχυση της στέγης με κατασκευή νέας επιστέγασης άνωθεν της υπάρχουσας από μεμβράνη PVC και του συστήματος απορροής ομβρίων.