Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Η 25χρονη δικηγόρος Μαριάνθη Παπαδοπούλου υποψήφια με τον Κώστα Αγοραστό

«Ανοίγουμε την πόρτα της αυτοδιοίκησης στους νέους ανθρώπους»


Η 25χρονη δικηγόρος κα. Μαριάνθη Αχιλ. Παπαδοπούλου, θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» του εκ νέου υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου.
Η κα. Μαριάνθη Παπαδοπούλου μαζί με τον επίσης υποψήφιο κ. Παναγιώτη Φλώρο, αποτελούν τους νεότερους υποψηφίους του ψηφοδελτίου της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών» σε ηλικία μόλις 25 χρονών. Η κα. Μ. Παπαδοπούλου κατάγεται από το Λουτρό Ελασσόνας και είναι απόφοιτη της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του τμήματος Νομικής του Α.Π.Θ.  Εργάζεται ως δικηγόρος και έχει παρακολουθήσει συνέδρια και ημερίδες πάνω στο εμπορικό δίκαιο. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, συμμετέχοντας στην οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα της στο χώρο του λιανικού εμπορίου. Ευαισθητοποιείται σε εργασιακά ζητήματα του ιδιωτικού τομέα και ιδιαίτερα των νέων, καθώς και σε νομικά και κοινωνικά θέματα .
Ο κ. Κώστας Αγοραστός επεσήμανε, ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία ακόμα μιας νέας παρουσίας στο ψηφοδέλτιο της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών». Με τον τρόπο αυτό ανοίγει η πόρτα της αυτοδιοίκησης στους νέους ανθρώπους, ανατρέπεται μια ακατανόητη και αναχρονιστική λογική επετηρίδας που κρατούσε τους αξιόλογους νέους μας μακριά από τα κοινά. Ο στόχος είναι , όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός, να τεθούν νέοι άνθρωποι, με αξιόλογες σπουδές και διάθεση για προσφορά, στην πρώτη γραμμή για τη νέα Θεσσαλία που ονειρευόμαστε. Για την Θεσσαλία που δημιουργεί, που παράγει, που νοιάζεται για κάθε οικογένεια χωριστά. Για την Θεσσαλία που δίνει μάχες και νικά.