Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας τίμησε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος για την προσφορά της Περιφέρειας στο άθλημα

Κώστας Αγοραστός: «Ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια»




Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό τίμησε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ) στα πλαίσια της εκδήλωσης AWARDS 2013 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια γιορτή των αθλητών και των αθλητριών της κολύμβησης που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η αθλητική ηγεσία του τόπου, στελέχη της πολιτικής ηγεσίας και το σύνολο των ανθρώπων που υπηρετούν τα έξι αθλήματα της ΚΟΕ.

Ο περιφερειάρχης τιμήθηκε για την προσφορά της αιρετής Περιφέρειας στο άθλημα, καθώς στη Θεσσαλία τα τρία τελευταία χρόνια διεξήχθησαν πολλές σημαντικές διοργανώσεις: Τρία παγκόσμια πρωταθλήματα στο Βόλο, Βαλκανικοί αγώνες νέων κολύμβησης, Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών τεχνικής κολύμβησης, πανελλήνιοι χειμερινοί αγώνες κολύμβησης ανοιχτής κατηγορίας, πανελλήνια χειμερινά πρωταθλήματα κολύμβησης, βαλκανικό πρωτάθλημα νέων πόλο και κολυμβητικούς αγώνες στη Λάρισα και την Καρδίτσα.

Ο κ. Κώστας Αγοραστός ευχαρίστησε τον ΚΟΕ για την τιμητική διάκριση τονίζοντας τα εξής: «Είναι μια μεγάλη και όμορφη εκδήλωση, όπως αρμόζει στο άθλημα. Αυτή η εκδήλωση τιμά το άθλημα, όπως το άθλημα τιμά τη χώρα μας. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο, στο ΔΣ, στους αθλητές, στους προπονητές και στους συλλόγους, που σε μια δύσκολη στιγμή προσπαθούν με λίγα πράγματα να κάνουν πολλά. Εμείς, ως Περιφέρεια Θεσσαλίας, διοργανώσαμε αρκετά Παγκόσμια πρωταθλήματα στον Βόλο και πολλά Πανελλήνια και τοπικά πρωταθλήματα στη Λάρισα και στην Καρδίτσα. Δεν σταματάμε ποτέ, γιατί ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια, φτιάχνει χαρακτήρες ισχυρούς, οι οποίοι είναι ικανοί να ανταπεξέλθουν σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία».