Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ (9/11/2010)

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ


Να δημιουργήσουμε τη Θεσσαλία της συνεργασίας
της ενότητας και της μαχητικής διεκδίκησης

 
Πέρα από κόμματα και παρατάξεις, μας ενώνουν τα προβλήματα που έχουμε σαν Θεσσαλοί


Μέσα σε ένα κλίμα που διακρίθηκε από εγκαρδιότητα και θερμές εκδηλώσεις, ο υπ. Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, η υπ. Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Ρένα Καραλαριώτου και υπ. Σύμβουλοι της «Συμμαχίας υπέρ των Πολιτών» έγιναν δεκτοί από τον κόσμο των Φαρσάλων.

Απλοί πολίτες, εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων και άλλων φορέων της επαρχίας Φαρσάλων έσπευσαν να συγχαρούν τον Κώστα Αγοραστό για τη νίκη της προηγούμενης Κυριακής και να του εκφράσουν τη βεβαιότητα ότι την Κυριακή η νίκη αυτή θα σφραγιστεί με τον πλέον οριστικό τρόπο.
 «Θα είναι νίκη δική σας. Γιατί αξίζετε ένα καλύτερο παρόν ένα καλύτερο μέλλον», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Αγοραστός.
Ο υπ. περιφερειάρχης μίλησε χτες με πολύ κόσμο στα Φάρσαλα και ζήτησε από τους πολίτες την εμπιστοσύνη τους.
 «Ξέρω πολύ καλά, είπε, και τα προβλήματα σας και τις πικρίες σας απέναντι στην κεντρική εξουσία. Αλλά ήλθα σήμερα εδώ για να σας πω ότι με τη νέα Περιφέρεια αρχίζει μια άλλη περίοδος, που δίνει σε όλους μας τη δυνατότητα να παλέψουμε για κάτι καλύτερο.

Στον πρώτο γύρο ο καθένας έκανε την επιλογή του και σας ευχαριστώ θερμά που μας τιμήσατε δίνοντας μας την πρώτη θέση. Σέβομαι όλες τις επιλογές και ευχαριστώ και τους πολίτες που δεν μας ψήφισαν γιατί και αυτοί αγαπούν τη Θεσσαλία και θέλουν το συμφέρον της. Απλά το βλέπουν από άλλη σκοπιά. Εμείς θέλουμε να είμαστε μια Περιφερειακή Αρχή για όλους. Πέρα από κόμματα και παρατάξεις, υπάρχουν τα κοινά μας προβλήματα.
Στο β’ γύρο όμως πρέπει πια να σκεφτούμε σε ποιους θα αναθέσουμε την περιφερειακή Αρχή. Ας πούμε όχι στην αλαζονεία, τον εγωισμό ας πούμε ναι στη συνεργασία, τη συνεννόηση την ενότητα. Σεβόμαστε όλους τους συνυποψήφιους μας γιατί στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο πρέπει να προχωρήσουμε με ομόνοια και διάλογο για τη νέα Θεσσαλία.
Δεσμευτήκαμε και δεσμευόμαστε απέναντι στους Φαρσαλινούς να προσέξουμε την επαρχία των Φαρσάλων. Να σταθούμε δίπλα στον κόσμο της και να προχωρήσουμε τα αναπτυξιακά έργα που τα Φάρσαλα έχουν ανάγκη. Δεν υποσχόμαστε πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν. Δεν κοροϊδεύουμε κανέναν.
Προτεραιότητα μας είναι η απόλυτη στήριξη του αγροτικού τομέα με έργα και προγράμματα και η κατασκευή σύγχρονων  οδικών αξόνων που θα συνδέουν τα Φάρσαλα με τη Λάρισα και όλους τους γειτονικούς νομούς. Να κάνουμε την πόλη τουριστικό προορισμό αναδεικνύοντας την ιστορία και τα προϊόντα της. Να πάρουμε μέτρα για το παραεμπόριο και να στηρίξουμε την τοπική αγορά»
Και ο κ. Αγοραστός κατέληξε:
«Ας σκεφθούμε όλοι σοβαρά και υπεύθυνα. Η μάχη της ερχόμενης Κυριακής είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Ας ψηφίσουμε ανθρώπους που εγγυώνται τη συνεργασία και τη μαχητική διεκδίκηση. Που θα θέσουν πάνω απ’ όλα τον άνθρωπο και που θα προστατεύσουν τη Θεσσαλία στα νέα μέτρα που ήδη προωθεί η κεντρική εξουσία…»