Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» (4/11/2010)

ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»

«Η Μαγνησία «ξέχασε» τι θα πει
αρδευτικό έργο επί ημερών του κ. Παπατόλια»

«Η Μαγνησία «ξέχασε» τι θα πει αρδευτικό έργο επί ημερών του κ. Παπατόλια», επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο ενωτικός συνδυασμός «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» με επικεφαλής και υποψήφιο περιφερειάρχη τον κ. Κώστα Αγοραστό.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Μόλις λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές «ανακάλυψε» ο απερχόμενος νομάρχης Μαγνησίας τα αρδευτικά έργα, τα οποία η Μαγνησία «ξέχασε» επί ημερών του. Κι όχι μόνο αυτό αλλά ο ίδιος απαξίωσε να ασχοληθεί προσωπικό με τον σχεδιασμό για τους υδάτινους πόρους στη Θεσσαλία, ένα από τα πλέον φλέγοντα θέματα για τον τόπο μας.
Συγκεκριμένα, στις 5 Νοεμβρίου 2008 στο ξενοδοχείο «Volos Palace» οργανώθηκε ημερίδα από το υπουργείο Ανάπτυξης και την περιφέρεια Θεσσαλίας με θέμα:  «Δημόσια διαβούλευση και ενημέρωση των ενδιαφερομένων επί των προσχεδίων διαχείρισης των υδατικών πόρων του υδατικού διαμερίσματος Θεσσαλίας».
Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν τόσο απ' τα στελέχη της Περιφέρειας όσο και από στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης τα εργαλεία διαχείρισης υδατικών πόρων στην άσκηση διαχειριστικής πολιτικής τα οποία είχαν ήδη αναρτηθεί για διαβούλευση και στο διαδίκτυο.
Στην ημερίδα αυτή ο κ. Παπατόλιας δεν παραβρέθηκε! Αντ’ αυτού έστειλε τον  αντινομάρχη κ. Μεργιαλή. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Βόλου κ. Βούλγαρης, ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Μαγνησίας κ. Αρέθας, εκπρόσωπος του ΤΕΕ Μαγνησίας και πολλοί δήμαρχοι και πολίτες οι οποίοι και τοποθετήθηκαν.
Απ’ αυτό συνάγεται ότι οι ισχυρισμοί του απερχόμενου νομάρχη ότι «κατόπιν δικών του ενεργειών» γίνονται ενέργειες για την προστασία των υδάτων στη Θεσσαλία δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Το μόνο που είναι αλήθεια είναι ότι επί των ημερών του η Μαγνησία «ξέχασε» τι θα πει αρδευτικό έργο, «ξέχασε» τι θα πει διαχείριση υδάτινων πόρων».