Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΡΟΔΟΥΛΑ ΖΗΣΗ (15/9/2010)

ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση
Ροδούλας Ζήση – Κώστα Αγοραστού

-«Οι βουλευτές όλων των κομμάτων αποτελούν πολύτιμο κεφάλαιο για την Θεσσαλία με την εμπειρία, τις γνώσεις και τις διασυνδέσεις τους», τόνισε ο υπ. περιφερειάρχης



Την αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κα Ροδούλα Ζήση επισκέφθηκε στο γραφείο της στη Βουλή ο αν. καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.
Στη συνάντηση έγινε εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, την οποία και οι δύο πλευρές αξιολογούν ως «εποικοδομητική», για τα προβλήματα και τις προοπτικές της Θεσσαλίας και ειδικότερα της Μαγνησίας.
Η κα Ροδούλα Ζήση ευχήθηκε στον κ. Αγοραστό «κάθε επιτυχία προς όφελος της Θεσσαλίας, της κοινωνικής συνοχής και της πράσινης ανάπτυξης», ενώ ο κ. Κώστας Αγοραστός δήλωσε:
«Ενωμένοι και αποφασισμένοι οι Θεσσαλοί έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά προς όφελος του τόπου μας και κάθε οικογένειας που μένει σ’ αυτόν.

Οι Θεσσαλοί βουλευτές όλων των κομμάτων αποτελούν πολύτιμο κεφάλαιο για τον τόπο μας με την εμπειρία τους, τις γνώσεις, τις διασυνδέσεις τους. Αποτελεί ακλόνητη πεποίθησή μου ότι οι βουλευτές μπορούν να προσφέρουν πολλά στον τόπο μας παρά τις επιμέρους προσεγγίσεις που είναι φυσικό σε μια Δημοκρατία να υπάρχουν.
Στόχος μου λοιπόν είναι να συναντηθώ με όλους τους βουλευτές της Θεσσαλίας ώστε να συζητήσουμε για τον τόπο μας αλλά και να καταγράψω τις απόψεις, τις προτάσεις, τις σκέψεις τους.
Ξεκίνησα αυτόν τον κύκλο των επισκέψεων από την αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή Μαγνησίας την κα Ροδούλα Ζήση, μια εξαιρετικά έμπειρη πολιτικό που γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα της οικονομίας και του περιβάλλοντος κι έχει επανειλημμένως αποδείξει ότι νοιάζεται και προσφέρει στον τόπο μας.
Θεωρώ ότι η συζήτηση ήταν εξαιρετικά χρήσιμη και επωφελής κι είναι αυταπόδεικτο ότι η συνεργασία μας θα έχει συνέχεια προς όφελος της Θεσσαλίας και των συμπατριωτών μας».