Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Συνάντηση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Ψαράδων Κάτω Ολύμπου

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκαν μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων Κάτω Ολύμπου, παρουσία και του δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου.
Οι εκπρόσωποι του νεοσυσταθέντα συλλόγου, ο οποίος σε περίπου έναν χρόνο ζωής μετρά πάνω από 120 μέλη, συζήτησαν με τον κ. Αγοραστό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την ερασιτεχνική τους ενασχόληση, θέτοντας το ζήτημα της δημιουργίας λιμενοβραχίονα και μικρών άλλων παρεμβάσεων στην περιοχή των Μεσαγγάλων, αλλά και του ηλεκτροφωτισμού της εισόδου του ποταμιού.
Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης άκουσε τα αιτήματα των ερασιτεχνών ψαράδων, σημειώνοντας ότι η περιφέρεια θα παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών της.
Τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου ενημέρωσαν επίσης τον κ. Αγοραστό πως με σχετική απόφαση του οργάνου, ανακηρύχτηκε επίτιμο μέλος, γεγονός για το οποίο ο περιφερειάρχης τους ευχαρίστησε θερμά.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων Κάτω Ολύμπου κ. Γεώργιος Νάτσιος, ο ταμίας κ. Δημήτριος Παπακωνσταντίνου και ο γραμματέας κ. Γιώργος Κωκώνης.