Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Δημοπρατείται μέσα στις επόμενες ημέρες η βελτίωση του κλειστού στον Αμπελώνα

Συνάντηση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα



Δημοπρατείται μέσα στις επόμενες ημέρες ένα ακόμη αθλητικό έργο στη Θεσσαλία. Συγκεκριμένα πρόκειται για το έργο που αφορά στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του κλειστού γυμναστηρίου στον Αμπελώνα με προϋπολογισμό 130.000 ευρώ. Αυτό έγινε γνωστό μετά τη συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός με τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα κ. Σωτήρη Τζιούφα.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου και το έργο αφορά στην αλλαγή παρκέ, στη βελτίωση των αποδυτηρίων και των WC, την εγκατάσταση νέων πινάκων και ηλεκτροφωτισμού. Ο κ. Σ Τζιούφας ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ του Γ.Σ. Αμπελώνα τον περιφερειάρχη και κατ’ επέκταση την Περιφέρεια Θεσσαλίας για το έργο αυτό, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και τις αξίες που πρεσβεύει.


Ο κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής. Δίνει διέξοδο στους ανθρώπους και ιδιαίτερα στους νέους, δημιουργεί ισχυρούς χαρακτήρες, μαθαίνει στα παιδιά την ιεραρχία, την ομαδικότητα, να πέφτουν κάτω και να σηκώνονται. Με τα αθλητικά έργα, τις πολλαπλές διοργανώσεις και τα πρωταθλήματα δημιουργήσαμε ρεύμα αθλητικού τουρισμού στην Θεσσαλία. Η Θεσσαλία είναι η πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα και εκεί επιθυμούμε να παραμείνει».